Žene u poduzetništvu – mit ili izazov 2022.?

Žene u poduzetništvu – mit ili izazov 2022.?

 Uorak, 08. ožujka 2022. s početkom u 12 sati  putem Zoom platforme.

“Nije u redu u uredu” – još je samo jedna kampanja koja ukazuje na  neravnopravnost žena i muškaraca na radnim mjestima, ali i osnažuje žene da se izbore za svoju ulogu u poslovnom svijetu.

Kako favoriziranje muškaraca i društvene predrasude prema “ženama koje puno rade” i “nemaju vremena za obitelj” doživljavaju žene u poduzetništvu, poslušajmo prigodno na Dan žena, u utorak, 8. ožujka u 12 sati putem Zoom platforme.

STech akcelerator u šestom izdanju Poduzetničkog kafića dovodi žene sa višegodišnjim iskustvom u turizmu, osiguranju i marketingu:

  • Katija Križan – Euroherc osiguranje

Direktorica podružnice u Splitu je svoj cijeli radni vijek provela na raznim funkcijama u pretežito muškoj djelatnosti osiguranja. Euroherc je najveće osiguravateljsko društvo Agram koncerna u kojem su još Adriatic osiguranje i Agram life.

  • Lorena Boljunčić – Idea Istra

Nakon uspješne karijere u velikim hrvatskim tvrtkama, Lorena se prije desetak godina vratila u Pulu i pokrenula panoramski razgled grada- PULA CITY TOUR i projekt KUĆA ISTARSKOG MASLINOVOG ULJA – inovativan koncept koji uključuje muzejski postav te vođenu degustaciju-edukaciju.

  • Sandra Buljubašić – Promocija BB

S diplomom Ekonomskog fakulteta, Sandra se najprije susrela s poduzetništvom kroz obiteljske poslove – vođenje hotela i turističke agencije. Iskustvo iz realnog sektora pomoglo joj je da već 10-tak godina gradi partnersku firmu za marketing koja surađuje s poduzetnicima, gradovima, županijama i drugim institucijama.

Ovaj Poduzetnički kafić koje STech akcelerator provodi u sklopu projekta “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu”, a cilj je organizirati upoznavanja poduzetnika s iskustvom i onih koji to tek žele postati, razmjenu iskustava, i izmjenu savjeta svima onima kojima će pomoći da izbjegnu početničke greške.

Organizator je STech Akcelerator, a sredstva su osigurana iz EU fondova.

Sudjelovanje je besplatno, ali je prijava obvezna putem obrasca na linku https://forms.gle/UH3JPS9RDfqK8iim9  preko ZOOM platforme.

Očekivano trajanje panela je 1 sat.

Prijave se zaprimaju zaključno s utorkom, 08.03.2022., do 9 sati, a nakon toga vam šaljemo link za priključivanje panelu putem Zoom aplikacije na vašu e-mail adresu.

Poduzetnički akcelerator Split d.o.o., u vlasništvu UHY Savjetovanja d.o.o. i dio grupe UHY in Croatia, trenutno provodi projekt pod nazivom „STech Standard – Poduzetništvo na dlanu“.

Projekt se provodi u periodu od 01. travnja 2020. do 01. travnja 2022. godine. Ukupna vrijednost projekta je 799.909,32 kn, od čega 595.097,73 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.