Tko smo mi

Poduzetnički akcelerator Split d.o.o, kao jedina privatna poduzetnička potporna institucija u Dalmaciji, od svog osnutka 2003. do danas postupno radi na razvoju specijaliziranih usluga poslovnog savjetovanja za poduzetnike koji već posluju na tržištu, ali imaju potrebu za širenjem ili se žele okušati u novom području poslovanja.
Od 2018. djeluje pod brendom STech akcelerator i ponuda usluga za poduzetnike se širi na pomoć pri pronalasku vanjskih izvora financiranja poduzetničkih ideja, posebno onih iz područja tehnologije, kao i usluge savjetovanja za intelektualno vlasništvo, zaštitu patenata i provjeru inovativnog koncepta.

 

Misija: “Poduzetnički akcelerator Split pruža potporu malim i srednjim poduzetnicima kroz specijalizirane usluge i poslovno savjetovanje ključno za rast i razvoj poslovanja u korist čitave lokalne zajednice.”

 

Vizija: “Poduzetnički akcelerator Split razvijen u regionalno prepoznatu poduzetničku potpornu instituciju sa brendom STech akceleratorom kao održivim financijskim modelom. ”

 

STECH AKCELERATOR JE DIO PRIČE UHY IN CROATIA

 

Grupu UHY in Croatia čine društva UHY HB EKONOM, UHY POREZNI SAVJETNIK, UHY SAVJETOVANJE, UHY RUDAN te brend UHY TRENING CENTAR.

Grupa je član međunarodnog udruženja za reviziju, računovodstvo i porezno savjetovanje Urbach Hacher Young International (UHY International) sa sjedištem u Londonu. UHY International je osnovan prije više od 25 godina te danas ima preko 325 ureda za reviziju i porezno i poslovno savjetovanje u 99 zemalja svijeta.

UHY in Croatia ima 4 ureda u Splitu i Zagrebu te je u njima je zaposleno 35 profesionalaca (ovlaštenih revizora i poreznih savjetnika, poslovnih konzultanata, računovođa te konzultanta za EU fondove).

Vlasnički pod okriljem UHY in Croatia grupacije, STech akcelerator poduzetnicima nudi iskustvo i znanje tvrtki unutar grupacije kao najveće konzalting kuće u Dalmaciji u području računovodstva, revizije, poreznog savjetovanja i EU fondova.