Tko smo mi

Poduzetnički akcelerator Split d.o.o. društvo je usmjereno k izgradnji poduzetničkog okruženja i poticanju poduzetničke klime te kao takvo surađuje s brojnim institucijama, tvrtkama i organizacijama u zemlji i inozemstvu. Sjedište društva nalazi se u Splitu.

Misija Društva je provedba aktivnosti u korist lokalnog razvoja, poboljšanja kvalitete života stanovništva te razvoj potencijala ljudskih resursa.

Kroz svoje djelovanje osigurava vještine, znanja i informacija – najvažnije čimbenike koji oblikuju društvenu aktivnost i podupiru regionalni i lokalni razvoj.

Poduzetnički akcelerator Split objedinjuje ekonomiste, savjetnike i stručnjake iz područja poduzetništva i upravljanja ljudskim resursima.

Valja istaknuti kako je Poduzetnički akcelerator Split d.o.o. društvo orijentirano na razvoj poduzetnika putem brojnih poticajnih mjera, razvoja klastera, mreže poslovnih anđela, razvoja inovativnih EU projekata te je kao takvo upisano u Jedinstveni registar poduzetničke infrastrukture. Kao jedini poduzetnički akcelerator u Splitu, iskustvo crpi kroz partnere, UHY mrežu – UHY HB EKONOM i UHY SAVJETOVANJE d.o.o. najveću revizorsku i konzalting kuću u Dalmaciji, te Udrugu B4 – poljsku grupu s preko 90 provedenih EU projekata, od kojih trenutno 5 u provedbi na području Splita.