Edukacije i treninzi za poduzetnike

Poduzetnički Akcelerator Split pruža podršku svim poduzetnicima koji se žele educirati s ciljem unaprjeđenja kapaciteta svog društva. U suradnji sa UHY Trening Centrom nudi objedinjeno znanje i iskustvo iz područja EU projekata, financija i računovodstva, koje prenosi tim vrhunskih stručnjaka čije je stručno znanje protkano dugogodišnjim iskustvom.

Današnja potražnja za stručnosti u području ekonomije, financija i poslovnih procesa nameće potrebu konstantnog ažuriranja osobnih kvalifikacija. Stoga, edukacija koju provodi UHY TC omogućava poboljšanje kvalifikacija i stjecanje novih vještina a namijenjena je  studentima, poduzetnicima, menadžerima, rukovoditeljima, zaposlenicima u javnom sektoru te svim osobama koje žele učiti od stručnjaka u praksi.

Dio ponude UHY Trening Centra su specijalizirani treninzi iz područja EU fondova i iz područja Financija i računovodstva kod kojih se program i oblik prijenosa znanja biraju na način da odgovaraju Vašim potrebama.

S obzirom na aktualnost teme EU fondova, UHY TC nudi cijelu paletu treninga iz svijeta EU fondova, prilagođenih početnicima ali i onima koji posjeduju višegodišnje iskustvo u radu s projektima.

Odaberite program prema svojim afinitetima i potrebama: od uvoda u mogućnosti financiranja projekata iz EU fondova, preko pripreme infrastrukturnih, poduzetničkih i soft projekata do projekata Programa ruralnog razvoja, ili pak postanite Voditelj EU fondova te se upoznajte s ključnim pravilima i smjernicama za uspješnu provedbu EU projekta.

Svjesni smo kako su upravo  zakoni i pravila podložni promjenama kojima ponekad nije lako pratiti korak. Stoga, kako biste izbjegli neugodnosti zbog neznanja ili neinformiranosti, sudjelujte na treninzima i osigurajte si ugodnost poslovanja u svakoj situaciji. Neki od treninga koje nudimo, a koji vaš poslovni svijet mogu učiniti jednostavnijim su:

  • PDV na charter usluge u turizmu,
  • Porez na dodanu vrijednost u poslovanju s nekretninama,
  • Porez na dohodak i porezne prijave,
  • Fiskalizacija i izdavanje računa u praksi,
  • Priprema za zaključak bruto bilance i sastavljanje računa dobiti i gubitka,
  • Računovodstvo i financijsko praćenje EU projekata,
  • Korištenje naprednog znanja Excela za poslovanje

Više informacija možete naći na stranici UHY Trening Centra.