PODUZETNIČKI SUSRET – Zajedno do EU potpora za Makarsku

Pozivamo obrtnike, poduzetnike i ravnatelje ustanova s područja Grada Makarske na Poduzetničke susrete: “Zajedno do EU potpora za Grad Makarsku”.

Radionica je organizirana u cilju povezivanja javnog sektora i poduzetnika, koji imaju priliku saznati više o fondovima i zajedno aplicirati za EU projekte  s kojima bi  poboljšali uvjete života stanovnika u Makarskoj.

Domaćini radionice su Javna ustanova Makarska razvojna agencija MARA i Grad Makarska, a susret je je predviđen u ponedjeljak, 25. travnja, s početkom u 13 sati u Hotelu Biokovo ( Obala kralja Tomislava 14, Makarska). Predavač je Krešimir Budiša, direktor Poduzetničkog akceleratora Split i UHY Savjetovanja.

Hrvatskoj je, naime, od prošle godine na raspolaganju 13,7 milijardi eura za „klasične“ fondove i dodatnih 9,3 milijarde eura iz Fonda za oporavak i otpornost. Stručnjaci iz Poduzetničkog akceleratora Split i UHY Savjetovanja će stanovnicima Makarske sugerirati koji fondovi i projekti imaju šansu za bespovratna sredstava.

Poduzetničke susrete organizira Poduzetnički akcelerator u sklopu projekta “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu”, koji se provodi u periodu od 1. travnja 2020. do 1. svibnja 2022. godine. Ukupna vrijednost projekta je 799.909,32 kn, od čega 595.097,73 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Poduzetnički akcelerator i UHY Savjetovanje su članice poslovne mreže UHY in Croatia za računovodstvo, reviziju i EU fondove.

Očekivano trajanje radionice je 60 minuta, a sudjelovanje je potpuno BESPLATNO.

Sudjelujete na radionici i saznajte kako Grad Makarska – obrtnici, poduzetnici i ravnatelji institucija mogu unaprijediti uvjete života i poslovanja.