PODUZETNIČKI SUSRETI – “Zajedno do EU potpora za Općinu Gračac”

Pozivamo obrtnike, poduzetnike i ravnatelje ustanova iz Općine Gračac na 3. Poduzetničke susrete: “Zajedno do EU potpora za Općinu Gračac”

Radionica je organizirana u cilju povezivanja javnog sektora i poduzetnika, koji imaju priliku saznati više o fondovima i zajedno aplicirati za EU projekte  s kojima bi  poboljšali uvjete života stanovnika u Gračacu i naseljima (Begluci, Brotnja, Bruvno, Cerovac, Dabašnica, Deringaj, Drenovac Osredački, Duboki Dol, Dugopolje, Glogovo, Grab, Gračac, Gubavčevo Polje, Kaldrma, Kijani, Kom, Kunovac Kupirovački, Kupirovo, Mazin, Nadvrelo, Neteka, Omsica, Osredci, Otrić, Palanka, Pribuduć, Prljevo, Rastičevo, Rudopolje Bruvanjsko, Srb, Suvaja, Tiškovac Lički, Tomingaj, Velika Popina, Vučipolje, Zaklopac, Zrmanja Vrelo, Zrmanja).

Susret je je predviđen u srijedu, 20. travnja, s početkom u 10 sati u prostorijama Općine Gračac, Park sv. Jurja 1. Predavač je Krešimir Budiša, direktor Poduzetničkog akceleratora Split i UHY Savjetovanja.

Prošle godine je, naime, započelo novo sedmogodišnje razdoblje u kojemu će Hrvatskoj na raspolaganju biti 13,7 milijardi eura za „klasične“ fondove i dodatnih 9,3 milijarde eura iz Fonda za oporavak i otpornost. Stručnjaci iz Poduzetničkog akceleratora Split i UHY Savjetovanja će stanovnicima Općine Gračac sugerirati koji fondovi i projekti imaju šansu za bespovratna sredstava.

Poduzetničke susrete organizira Poduzetnički akcelerator u sklopu projekta “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu”, koji se provodi u periodu od 1. travnja 2020. do 1. svibnja 2022. godine. Ukupna vrijednost projekta je 799.909,32 kn, od čega 595.097,73 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Poduzetnički akcelerator i UHY Savjetovanje su članice poslovne mreže UHY in Croatia za računovodstvo, reviziju i EU fondove.

Očekivano trajanje radionice je 60 minuta, a sudjelovanje je potpuno BESPLATNO.

Dođite i saznajte kako Općina Gračac i njeni obrtnici, poduzetnici i ravnatelji institucija mogu unaprijedi uvjete života i poslovanja u općini.