PODUZETNIČKI SUSRET – “Zajedno do EU potpora za Vrgorac”

Pozivamo obrtnike, poduzetnike i ravnatelje ustanova iz Vrgorca na 5. Poduzetničke susrete: “Zajedno do EU potpora za Vrgorac”

Cilj radionice je povezivanje javnog sektora i poduzetnika, koji imaju priliku saznati više o fondovima i zajedno aplicirati za EU projekte s kojima bi  poboljšali uvjete života stanovnika u Vrgorcu i pripadajućim naseljima: Banja, Dragljane, Draževitići, Duge Njive, Dusina, Kljenak, Kokorići, Kotezi, Kozica, Mijaca, Orah, Podprolog, Poljica Kozička, Prapatnice, Rašćane, Ravča, Stilja, Umčani, Veliki Prolog, Vina, Višnjica, Vlaka i Zavojane.

Domaćini radionice su Grad Vrgorac i Poduzetnički centar Vrgorac, a susret je predviđen u ponedjeljak, 25. travnja, s početkom u 10 sati u Dvorani Poduzetničkog centra Vrgorac ( Hrvatskih velikana 62). Predavač je Krešimir Budiša, direktor Poduzetničkog akceleratora Split i UHY Savjetovanja.

Za Hrvatsku je prošle godine, naime, započelo novo sedmogodišnje razdoblje u kojemu će imati na raspolaganju biti 13,7 milijardi eura za „klasične“ fondove i dodatnih 9,3 milijarde eura iz Fonda za oporavak i otpornost. Stručnjaci iz Poduzetničkog akceleratora Split i UHY Savjetovanja će stanovnicima Grada Vrgorca sugerirati koji fondovi i projekti imaju šansu za bespovratna sredstava.

Poduzetničke susrete organizira Poduzetnički akcelerator u sklopu projekta “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu”, koji se provodi u periodu od 1. travnja 2020. do 1. svibnja 2022. godine. Ukupna vrijednost projekta je 799.909,32 kn, od čega 595.097,73 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Poduzetnički akcelerator i UHY Savjetovanje su članice poslovne mreže UHY in Croatia za računovodstvo, reviziju i EU fondove.

Očekivano trajanje radionice je 60 minuta, a sudjelovanje je potpuno BESPLATNO.

Posjetite radionicu i saznajte kako Grad Vrgorac – njegovi obrtnici, poduzetnici i ravnatelji institucija mogu zajedno poboljšati uvjete života i poslovanja.