PODUZETNIČKI SUSRET – “Zajedno do EU potpora za Opuzen”

Pozivamo obrtnike, poduzetnike i ravnatelje ustanova iz Opuzena na besplatne Poduzetničke susrete: “Zajedno do EU potpora za Opuzen”

Domaćin radionice je gradonačelnik Ivan Mataga, a cilj je povezati javni sektor i poduzetnike, kako bi zajedno saznali o prilikama za financiranje projekata koji bi poboljšali život stanovnika u Opuzenu.

Susret je predviđen u utorak, 26. travnja, s početkom u 13 sati,  u Gradskoj Vijećnici (Trg kralja Tomislava 1). Direktor Poduzetničkog akceleratora Split i UHY Savjetovanja Krešimir Budiša prezentirat će stanovnicima Opuzena kako iskoristiti mogućnosti EU fondova.

Za Hrvatsku je, naime, 2021. godine započelo novo sedmogodišnje razdoblje u kojemu će na raspolaganju biti 13,7 milijardi eura za „klasične“ fondove i dodatnih 9,3 milijarde eura iz Fonda za oporavak i otpornost. Stručnjaci iz Poduzetničkog akceleratora Split i UHY Savjetovanja će Postiranima sugerirati koji fondovi i projekti imaju šansu za bespovratna sredstava.

Poduzetničke susrete organizira Poduzetnički akcelerator u sklopu projekta “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu”, koji se provodi u periodu od 1. travnja 2020. do 1. svibnja 2022. godine. Ukupna vrijednost projekta je 799.909,32 kn, od čega 595.097,73 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Poduzetnički akcelerator i UHY Savjetovanje su članice poslovne mreže UHY in Croatia za računovodstvo, reviziju i EU fondove.

Očekivano trajanje radionice je 60 minuta, a sudjelovanje je potpuno BESPLATNO.

Saznajte kako Opuzen i njeni stanovnici mogu unaprijedi uvjete života i poslovanja u svom gradu.