Može li i turizam biti Covid pozitivan? Online panel četvrtak 24.02. u 13 sati

Pandemija korona virusa je svima promijenila život i dobro nas  sve protresla. Isto je napravila ekonomiji, zdravstvu, ekologiji, zapravo svakom dijelu ljudskog postojanja i poslovanja.

STech akcelerator u ovom Poduzetničkom kafiću dovodi ljude sa bogatim iskustvom u turizmu koji su itekako osjetili sve promjene koje je pandemija donijela i podijelit će sa sudionicima vrijedne lekcije koje su naučili. Oni su:

  • Davina Ljubičić Đirlić – Heritage Hotel Fermai. Davina je rođena i školovana u Njemačkoj i ima bogato internacionalno i nacionalno iskustvo u turizmu, 2020. izabrana je za predsjednicu strukovne grupacije – sektora Hotelijerstvo – pri HGK. Ova direktorica sektora hotelijerstva tvrtke Quatrocompany d.o.o. podijelit će s nama iskustva brzih odluka i prilagodbe čestih promjena tržišnog natjecanja u posljednjih par godina.
  • Joško Lokas – Etnoland Dalmati. Direktor i vlasnik tematskog parka Dalmati u Pakovu Selu, u srcu Dalmatinske zagore, jednom je izjavio: „Tematski park ETNOLAND ima višestruku vrijednost jer promovira dalmatinsku baštinu i kulturno bogatstvo Hrvatske. Zahvaljujući ostvarenoj bespovratnoj potpori EU fondova, učinili smo našu ponudu dostupnom većem broju posjetitelja te ćemo biti u mogućnosti iskoristiti kapacitete tematskog parka u cijelosti.“
  • Miroslav Jeličić Purko – Heritage Hotel Armerun. Predsjednik NO tvrtke Stanovi Jadran d.d. s bogatim životnim i poslovnim iskustvom, ispričat će nam priču o svom iskustvu otvaranja luksuznog heritage hotela Armerun u centru Šibenika na šibenskoj rivi, usred korona-krize.

 

 

Ovo je peti od osam planiranih Poduzetničkih kafića koje STech akcelerator provodi u sklopu projekta “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu”, a cilj je organizirati druženja poduzetnika s iskustvom i onih koji to tek žele postati da se upoznaju, razmijene iskustva, ali i da daju kakav savjet s kojim će izbjeći početničke greške.

Organizator je STech Akcelerator, a sredstva su osigurana iz EU fondova.

Link za Zoom dobit ćete putem e-maila na dan održavanja panela.

Sudjelovanje je besplatno, ali je prijava obvezna putem obrasca na linku https://forms.gle/4GoNiKBNYeLHciSP6.

Očekivano trajanje panela je 1 sat.

Prijave se zaprimaju zaključno sa srijedom, 16.02., do 08 sati, a nakon toga vam šaljemo link za priključivanje webinaru putem Zoom aplikacije na vašu e-mail adresu

Poduzetnički akcelerator Split d.o.o., u vlasništvu UHY Savjetovanja d.o.o. i dio grupe UHY in Croatia, trenutno provodi projekt pod nazivom „STech Standard – Poduzetništvo na dlanu“.

Projekt se provodi u periodu od 01. travnja 2020. do 01. travnja 2022. godine. Ukupna vrijednost projekta je 799.909,32 kn, od čega 595.097,73 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.