Kreću Poduzetnički susreti – događaji umrežavanja pripadnika svih sektora

STech akcelerator, u sklopu svog projekta “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu“, pokreće niz od 10 događaja pod nazivom Poduzetnički susreti.

Ti su događaji zamišljeni kao aktivnost koja bi povezala male i srednje poduzetnike pojedinih sredina sa drugim dionicima unutar njihove zajednice.

Cilj ovih događanja jest promovirati poduzetništvo i mogućnosti za poduzetništvo među populacijom koja se još uvijek obrazuje (srednje škole, fakulteti), potaknuti mogućnosti umrežavanja
realnog sektora i sektora obrazovanja (škole, fakulteti, znanstvene organizacije), potaknuti umrežavanje realnog i civilnog sektora (strukovne i druge udruge, komore i sl.) te poticati pozitivnu
percepciju poduzetništva na općoj razini.

Događaji će se održavati na redovitoj osnovi, ovisno o tome koliko situacija s Covidom bude dozvoljavala, do jeseni 2021. godine na području Drniša, Sutivana, Metkovića, Kaštela, Solina, Trogira, Splita i Zagreba.

Prvi Poduzetnički susret se organizira u utorak, 30. ožujka 2021. godine u Drnišu, s početkom u 11 sati u Velikoj gradskoj vijećnici. Tema je iznimno aktualna – mogućnosti financiranja projekata u Drnišu EU sredstvima, a sve se uz potporu i domaćinstvo Grada Drniša.

Događaji su u potpunosti besplatni – dođite i saznajte kako unaprijediti svoje poslovanje!