Kreće nova serija poduzetničkih kafića u Splitu

Iako živimo i radimo u trenutno vrlo neizvjesnom vremenu, aktivnosti na projektu “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu” idu po planu.

U sklopu tog projekta smo odlučili nastaviti dobru praksu organizacije poduzetničkih kafića kao mjesta susreta poduzetnika i ostalih dionika i na kojima je, u ugodnoj atmosferi, uvijek moguće ostvariti dodatno poznanstvo i pričati o poduzetnicima važnim temama. Kako je to dosad izgledalo moguće je vidjeti na ovoj stranici.

Prvi u nizu planiranih poduzetničkih kafića, koji će se organizirati redovito sve do listopada 2021. godine, bit će organiziran na otvorenom prostoru, u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama.

Temu posvećujemo aktualnoj temi – Covidu i poslovanju u IT sektoru te dovodimo sjajne goste govornike koji mogu svjedočiti na koga je Covid u dotad rastućem IT sektoru pogodio i doveo do bankrota, kome se otvorila prilika za poslovni rast te koje su procjene poslovanja IT sektora u budućnosti pod sjenom pandemije.

Gosti panelisti su:

  • Ivan Burazin, vlasnik Codeanywhere i SHIFT conference
  • Toni Blašković, vlasnik tvrtke Adriagate
  • Mario Frančešević, vlasnik tvrtke Seek and Hit

Poduzetnički kafić će se održati u srijedu, 23. rujna 2021. godine, s početkom u 18 sati na terasi hotela Park u Splitu (Hatzeov perivoj 3). Sudjelovanje je besplatno, ali je rezervacija mjesta obvezna putem ovog obrasca.

Dođite i podružite se s nama, kava i kolač su na naš račun!