Inovacija od ideje do kupca – Online ZOOM Panel

Imate ideju, odlična je, vjerujete u nju i možete dokazati kako bi pomogla mnogima,  ali ne znate što dalje, odakle početi i koga kontaktirati.

STech akcelerator vam dovodi ljude s iskustvom, koji su krenuli od nule, a sve što su imali je ideja. Ovaj online panel (webinar) na Zoom-u, u srijedu, 16. veljače u 12 sati, je idealna početna točka koja će dati odgovore na pitanja kako razviti inovaciju i kako uspješno doći do krajnjeg korisnika.

Svoju priču o inovacijama donose vam:

  • Ena Melvan, Metabelly – cilj joj je napraviti platformu koja u potpunosti prati životne i prehrambene navike osobe, uvažavajući njeno trenutno zdravstveno stanje. Na temelju tih informacija i stanja bakterija u crijevima, plan je  složiti korisniku onu vrstu prehranu koja najbolje odgovara toj osobi.
  • Stipe Pleština, Bio Planet – krenuli su kao i mnogi poznatiji startup-i iz garaže centra Joker i u kratkom vremenu postali najveća trgovina organske hrane u Splitu. To je dokaz da i mali tržišni igrači, ako imaju upornost i viziju, mogu brzo konkurirati puno većima.
  • Slaven Damjanović je osnivač aplikacije eAgrar “najboljeg prijatelja svakog poljoprivrednika” – sustava za praćenje stanja na poljoprivrednim usjevima i startupa GLAMOS – alata za testiranje bežičnih senzorskih mreža koja  služi tvrtkama i osobama koje postavljaju bežične mreže.

Ovo je četvrti od osam planiranih Poduzetničkih kafića koje STech akcelerator provodi u sklopu projekta “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu”, a cilj je organizirati druženja poduzetnika s iskustvom i onih koji to tek žele postati da se upoznaju, razmijene iskustva, ali i da daju kakav savjet s kojim će izbjeći početničke greške.

Organizator je STech Akcelerator, a sredstva su osigurana iz EU fondova.

Link za Zoom dobit ćete putem e-maila na dan održavanja panela.

Sudjelovanje je besplatno, ali je prijava obvezna putem obrasca na linku https://forms.gle/HavG25ZRX1sRyLeB6 preko ZOOM platforme.

Očekivano trajanje panela je 1 sat.

 

Ne propusti učiti od onih koji su prošli put od ideje do uspjeha!