Drugi poduzetnički susret u Sutivanu na Braču

Drugi poduzetnički susret u organizaciji  STech akceleratora, u sklopu svog projekta “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu“, održat će se u Sutivanu na Braču u dvorani Sokolana 30. lipnja 2021. godine s početkom u 11 sati.

Naziv susreta je “Kako povući EU potpore za turizam, vinograde i masline?”, a poduzetnici će moći saznati vrijedne informacije o proteklim natječajima iz EU fondovima te mogućnostima u novoj financijskoj perspektivi EU 2021 – 2027.

Cilj događanja ‘Poduzetnički susreti’ jest promovirati poduzetništvo i mogućnosti za poduzetništvo među populacijom koja se još uvijek obrazuje (srednje škole, fakulteti), potaknuti mogućnosti umrežavanja realnog sektora i sektora obrazovanja (škole, fakulteti, znanstvene organizacije), potaknuti umrežavanje realnog i civilnog sektora (strukovne i druge udruge, komore i sl.) te poticati pozitivnu percepciju poduzetništva na općoj razini.

Predviđeno trajanje susreta je oko 1 sat, a svi koji žele sudjelovati mogu se prijaviti OVDJE i besplatno sudjelovati na događaju.

Vidimo se na predivnom Braču!