Drugi poduzetnički susret u Sutivanu na Braču

OBAVIJEST – ZBOG POVEĆANOG RIZIKA OD ŠIRENJA VIRUSA COVID-19, DOGAĐAJ JE ODGOĐEN TE ĆE SE NAKNADNO POTVRDITI NOVI DATUM

Drugi poduzetnički susret u organizaciji  STech akceleratora, u sklopu svog projekta “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu“, održat će se u Sutivanu na Braču u dvorani Sokolana 20. travnja 2021. godine s početkom u 11 sati.

Naziv susreta je “Kako privući EU sredstva za turizam maslinarstvo i druge djelatnosti”, a poduzetnici će moći saznati vrijedne informacije o proteklim natječajima iz EU fondovima te mogućnostima u novoj financijskoj perspektivi EU 2021 – 2027.

Cilj događanja ‘Poduzetnički susreti’ jest promovirati poduzetništvo i mogućnosti za poduzetništvo među populacijom koja se još uvijek obrazuje (srednje škole, fakulteti), potaknuti mogućnosti umrežavanja realnog sektora i sektora obrazovanja (škole, fakulteti, znanstvene organizacije), potaknuti umrežavanje realnog i civilnog sektora (strukovne i druge udruge, komore i sl.) te poticati pozitivnu percepciju poduzetništva na općoj razini.

Predviđeno trajanje susreta je oko 1 sat, a svi koji žele sudjelovati mogu se prijaviti OVDJE i besplatno sudjelovati na događaju.

Vidimo se na predivnom Braču!