Biznis srijeda – Koliko moja tvrtka vrijedi i kako je prodati?

Jeste li ikada razmišljali prodati tvrtku? Znate li uopće koliko Vaša tvrtka vrijedi danas, a koliko je vrijedila prošle godine?

Možda jeste, ali ako i niste, zašto ne bi naučili ili se podsjetili koji faktori utječu na procjenu vrijednosti tvrtke ili kako se može prodati firma u Hrvatskoj.

 

U drugom po redu Biznis srijeda webinaru dovodimo troje stručnjaka koji će Vam otkriti sve o procjeni i prodaji firmi, ali i navesti dobre i loše primjere prodaje:
Helena Budiša, ovlaštena revizorica, glavna partnerica u UHY in Croatia
Mislav Bradvica, odvjetnik, Odvjetničko društvo BMWC, stručnjak za restrukturiranje i tržišno natjecanje
Branko Skerlev, odvjetnik, Odvjetničko društvo BMWC, stručnjak za korporativno pravo.

 

Očekivano trajanje webinara je 1 sat, tijekom kojeg ćete dobiti okvirna znanja kako ubuće promatrati tvrtku, bilo da je kupujte ili prodajete.

Sudjelovanje je besplatno, ali je prijava obvezna putem obrasca 

Nakon prijave, link za priključivanje webinaru putem Zoom aplikacije ćete dobiti na e-mail adresu na dan održavanja, u srijedu, 16. prosinca 2020.

 

Priključite nam se i naučite kako pametno kupovati ili prodavati tvrtku!

 

Poduzetnički akcelerator Split d.o.o., u vlasništvu UHY Savjetovanja d.o.o. i dio grupe UHY in Croatia, trenutno provodi projekt pod nazivom „STech Standard – Poduzetništvo na dlanu“.

Projekt se provodi u periodu od 01. travnja 2020. do 01. listopada 2021. godine. Ukupna vrijednost projekta je 799.909,32 kn, od čega 595.097,73 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.