Biznis srijeda – Koliko moja tvrtka vrijedi i kako je prodati?

Jeste li ikada razmišljali prodati tvrtku? Znate li uopće koliko Vaša tvrtka vrijedi danas, a koliko je vrijedila prošle godine?

Možda jeste, ali ako i niste, zašto ne bi naučili ili se podsjetili koji faktori utječu na procjenu vrijednosti tvrtke ili kako se može prodati firma u Hrvatskoj.

 

U drugom po redu Biznis srijeda webinaru dovodimo troje stručnjaka koji će Vam otkriti sve o procjeni i prodaji firmi, ali i navesti dobre i loše primjere prodaje:
Helena Budiša, ovlaštena revizorica, glavna partnerica u UHY in Croatia
Mislav Bradvica, odvjetnik, Odvjetničko društvo BMWC, stručnjak za restrukturiranje i tržišno natjecanje
Branko Skerlev, odvjetnik, Odvjetničko društvo BMWC, stručnjak za korporativno pravo.

 

Očekivano trajanje webinara je 1 sat, tijekom kojeg ćete dobiti okvirna znanja kako ubuće promatrati tvrtku, bilo da je kupujte ili prodajete.

Sudjelovanje je besplatno, ali je prijava obvezna putem obrasca https://bit.ly/2IIeNjo

Nakon prijave, link za priključivanje webinaru putem Zoom aplikacije ćete dobiti na e-mail adresu na dan održavanja, u srijedu, 16. prosinca 2020.

 

Priključite nam se i naučite kako pametno kupovati ili prodavati tvrtku!

 

Poduzetnički akcelerator Split d.o.o., u vlasništvu UHY Savjetovanja d.o.o. i dio grupe UHY in Croatia, trenutno provodi projekt pod nazivom „STech Standard – Poduzetništvo na dlanu“.

Projekt se provodi u periodu od 01. travnja 2020. do 01. listopada 2021. godine. Ukupna vrijednost projekta je 799.909,32 kn, od čega 595.097,73 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.